Project omschrijving

CASE RTS.

RTS is een onafhankelijke integrator van professionele camerabewaking (CCTV en ANPR), toegangscontrole, straalverbindingen, draadloze beeld- en datacommunicatie en kritische radiocommunicatie. Het bedrijf ontwikkelt zelf innovatieve producten of gaat op zoek naar de beste oplossingen op de markt voor hun klanten.

Over RTS 

  • Opgericht in 1991
  • 20 werknemers
  • Middelgroot wagenpark
  • Oplossingen voor o.a. camerabewaking en toegangscontrole

Uitdagingen en oplossingen

Net als veel andere bedrijven gebruikte RTS in het verleden Excel-spreadsheets voor hun tijdregistratie. Echter, door kleine fouten her en der, ontstond extra werk voor de administratieve afdeling. Dankzij de samenwerking met GeoDynamics worden de werktijden nu automatisch bijgehouden. Na een korte wekelijkse controle stuurt het bedrijf alle uren moeiteloos door naar het sociale secretariaat.

Ook het beheer van hun wagenpark werd gedigitaliseerd. Voertuigen, groot en klein, werden uitgerust met het track-and-trace systeem van GeoDynamics. Een overzicht van alle voertuigen zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden tijdens interventies en depannages.

Ontdek al onze oplossingen voor uw bouwbedrijf
en vereenvoudig uw administratie!

Interesse in een persoonlijke demo?
Wij tonen u graag alle voordelen voor uw bedrijf.

Verdiensten tot op vandaag

“Wij zijn erg tevreden met de samenwerking met GeoDynamics, van tijdregistratie tot track-and-trace.” Lieven De Meester – CEO RTS.

Sinds 2021 werken we samen met GeoDynamics en kunnen hen aanbevelen aan installatiebedrijven vanaf een tiental werknemers.

0
Uitgeruste voertuigen
0
Tevreden klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Medewerkers