Project omschrijving

CASE KRIAL.

Over Krial

  • Familiebedrijf met 40 jaar ervaring
  • 18 professionals
  • Twee toonzalen, een in Passendale en een in Middelkerke
  • De klant centraal

De uitdaging

Krial uit Zonnebeke is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in sectionale poorten, deuren, automatisatie & zonwering en de plaatsing ervan.

Het was voor deze plaatsingen dat Krial een tijdsregistratiesysteem zocht dat naast een overzichtelijke planning ook een automatische loonberekening opleverde.

Met ruim 10 voertuigen op de baan die dagelijks plaatsingen doen was dit meer dan nodig.

Tijdregistratie

De oplossing

Toen Krial de oplossingen van GeoDynamics zag, waren ze direct verkocht aan het systeem.

Ze waren niet alleen op de hoogte van de posities en tijdsbesteding van hun mobiele medewerkers, ook konden de medewerkers hun gepresteerde uren eenvoudig doorgeven via het badgesysteem.

Hierdoor is er nu minder stress in de burelen en was het berekenen van de lonen en de communicatie met het sociaal secretariaat nog nooit zo eenvoudig.

Ook door de installatie van ons activiteitenpaneel hebben ze een perfect zicht op de nacalculatie per installatie en een perfect bewijsmateriaal naar de klant.

Zo winnen ze 2 keer tijd.

Ontdek al onze oplossingen voor de installatiesector
en vereenvoudig uw administratie!

Interesse in een persoonlijke demo?
Wij tonen u graag alle voordelen voor uw bedrijf.

Verdiensten tot op vandaag

Lode Beheyt van Krial is tot op heden zeer tevreden over de samenwerking met GeoDynamics en ook over de aanpassingen in de mobiliteitsvergoeding die direct doorgevoerd worden in de software.

Maar ook daarnaast winnen ze heel wat tijd in hun administratie.

Vroeger moest een medewerker wekelijks 15 minuten per medewerker de uren controleren + overtypen terwijl het nu automatisch gaat.

Ook de medewerkers van Krial die op de baan zijn, zijn nu zeker van hun gewerkte uren terwijl de zaakvoerder en facturatiedienst perfect kan factureren en analyses maken op de gegevens.

Krial heeft ondertussen ook een prikklok geïnstalleerd voor de medewerkers die niet op de baan zitten zodat alle gegevens overzichtelijk en op één plaats toegankelijk zijn.

Wij besparen veel tijd, dankzij GeoDynamics

Lode Beheyt, Krial

Vroeger moest een medewerker wekelijks 15 minuten per medewerker de uren controleren en overtypen terwijl het nu automatisch gaat.

0
Uitgeruste voertuigen
0
Tevreden klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Medewerkers