Project omschrijving

CASE GROUP MAES.

De uitdaging

Group Maes uit Gent is al sinds 1892 een toonaangevende groep in de bouwwereld en in de ontwikkeling en beheer van commerciële- en residentiële vastgoedprojecten.
Binnen de groep zijn er een 20-tal bedrijven die elk hun eigen functie hebben.

Om het logistieke geheel van een aantal van deze firma’s te optimaliseren wou Peter De Man, als verantwoordelijke van de utilitaire vloot van Group Maes, gebruik maken van een track & trace systeem.

Dit systeem moest zowel het woon-werkverkeer in kaart brengen, de planning vereenvoudigen en in realtime aangeven waar de voertuigen zich bevinden.

Tijdregistratie

De oplossing

Voor onze account managers was het verhaal van Group Maes een verhaal waarin ze direct wensten mee te denken.

Dit denkwerk resulteerde in een waterdicht systeem waarin de mensen van Group Maes op elk moment van de dag de exacte positie van de vloot kunnen raadplegen, de historiek van de werkdag kunnen opvragen en een dubbele controle kunnen uitvoeren op de werkuren.

Dit waren allemaal positieve punten die bovenop het exact berekenen van het woon-werkverkeer kwamen.

Ontdek al onze oplossingen voor de bouw industrie
en vereenvoudig uw administratie!

Interesse in een persoonlijke demo?
Wij tonen u graag alle voordelen voor uw bedrijf.

Verdiensten tot op vandaag

Het buikgevoel om met GeoDynamics in zee te gaan, zit tot op vandaag nog steeds goed volgens Peter De Man van Group Maes.

Het gebruiksgemak van het systeem en de vele toepassingen in de software zorgen er voor dat de logistieke taken veel eenvoudiger zijn.

Met een eenvoudige oogopslag hebben ze nu een duidelijke zicht op hun volledige vloot en kunnen ze tal van problemen vroegtijdig opsporen.

Wij besparen veel tijd, dankzij GeoDynamics

Peter De Man, Group Maes

Wij sparen per week een paar uur uit met gegevens in te voeren en nu zijn we bovendien zeker dat alles nauwkeurig werd geregistreerd. Op die manier winnen we 2 keer!

0
Uitgeruste voertuigen
0
Tevreden klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Medewerkers