Project omschrijving

CASE CLIMAWEST.

Over Climawest 

  • Opgericht in 2000
  • Meer dan 50 werknemers
  • Groot wagenpark
  • Oplossing op maat
  • 23 jaar ervaring in HVAC en sanitair

Climawest is een bekende speler op vlak van HVAC-toepassingen. Ze bieden diensten aan op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, zonne-energie en laadstations. Niet alleen levert Climawest op maat gemaakte oplossingen, het bedrijf zet ook erg in op duurzaamheid en innovatie.

De uitdaging

Sinds hun oprichting in 2000, groeit Climawest elk jaar op vlak van klantenbasis, technologie en vernieuwing. Hierdoor neemt het aantal medewerkers ook gestaagd toe. Een goed overzicht en efficiëntere aanpak werden cruciaal voor het dagelijkse beleid van de zaak.

Daarom ging Climawest in zee met GeoDynamics. Wat zij nodig hadden was o.a. een tijdregistratie systeem dat uren van werknemers kon registreren. Niet enkel van medewerkers op kantoor, maar ook van techniekers op de baan.

Daarenboven was het ook enorm handig om te weten waar al hun techniekers zich bevonden in geval van dringende depannage. Hiervoor was onze track and trace systeem een perfect match.

De oplossing

Dit zijn de oplossingen die wij aan Climawest hebben voorgesteld om hun administratie en planning efficiënter aan te pakken:

Tijdregistratie: Met een klavier in de voertuigen kunnen chauffeurs niet enkel hun tijden registreren, maar ook specifieke opdrachten invoeren. Meer nog, met deze data wordt ook hun mobiliteitsvergoeding berekent.

Track-and-trace: Dringende depannage? Geen probleem. Met onze track-and-trace systeem weet het dispatch team direct of er een technieker in de buurt is. Zo kan een klant in dringende omstandigheden toch snel geholpen worden.

Checkinatwork: Dankzij onze badge-systemen worden werknemers direct aangemeld voor check-in-at-work. Ook wettelijke documenten zijn hiermee gemakkelijk te raadplegen in geval van sociale inspecties.

Ontdek al onze oplossingen voor uw bouwbedrijf
en vereenvoudig uw administratie!

Interesse in een persoonlijke demo?
Wij tonen u graag alle voordelen voor uw bedrijf.

Verdiensten tot op vandaag

“Dankzij GeoDynamics besparen wij wekelijks enkele uren uit.”, aldus Angelique Vantroys, Office Manager bij Climawest. “Wat we vroeger allemaal manueel moesten intypen, gebeurt nu via GeoDynamics helemaal automatisch.”

We krijgen een beter overzicht om onze planning op te maken en om techniekers op de baan te sturen bij dringende interventies.

Angelique Vantroys, Office Manager bij Climawest

We werken al meer dan 10 jaar samen met GeoDynamics en kunnen hen zeker aanraden.

0
Uitgeruste voertuigen
0
Tevreden klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Medewerkers