Project omschrijving

CASE APRO.

De uitdaging

Apro uit Hofstade levert al sinds 1992 een professionele service inzake industriële automatisatie, HVAC en stuurtechniek naar al hun klanten.

Maar om de service nog te verhogen waren zij op zoek naar een feilloos tijdsregistratiesysteem die op een slimme manier de loonsadministratie kon helpen.

Tijdregistratie

De oplossing

GeoDynamics liet Apro kennismaken met hun slimme track & trace toepassing in combinatie met een badgesysteem.
Aan de hand van de blackbox en badgesysteem wordt er een feilloze mobiele tijdregistratie opgezet conform alle CAO afspraken in de sector van Apro.

Hoe werkt het? De mobiele medewerkers van Apro badgen elke morgen voor ze beginnen te werken en elke avond na het werk en de intelligente software van GeoDynamics berekent automatisch de gewerkte uren en de lonen.
Eenmaal de gegevens geregistreerd zijn, volstaat het om snel even door de gegevens te lopen en aan te passen waar nodig.

Is alles in orde? Dan zorgt de automatische koppeling met het sociaal secretariaat van Apro voor nog meer tijdswinst.

Op die manier is de administratie van Apro niet meer afhankelijk van onleesbaar ingevulde bonnetjes maar kan het op elk moment van de dag de loonadministratie aanpakken.

Ontdek al onze oplossingen voor de bouw industrie
en vereenvoudig uw administratie!

Interesse in een persoonlijke demo?
Wij tonen u graag alle voordelen voor uw bedrijf.

Verdiensten tot op vandaag

Bij Apro is iedereen tevreden over de toepassing. Het doet niet enkel wat gevraagd werd, het zorgt ook voor een razendsnelle service naar al de klanten. 

Belt een klant voor een dringende interventie, dan kan Apro heel rustig en overzichtelijk kijken welke wagen het snelst ter plaatse kan zijn en de klant een duidelijk antwoord geven.

Een bijkomend voordeel is dat veel mobiele medewerkers niet meer verplicht langs hoofdkantoor moeten passeren met hun gepresteerde uren en dat alleen spaart al heel wat uit qua tijd en geld.

Bovendien is de service van GeoDynamics een extra troef voor Apro.
Als er problemen of vragen zijn, dan volstaat één enkel telefoontje of e-mail om tips en tricks te ontvangen.

Wij besparen veel tijd, dankzij GeoDynamics

 Apro

Een bijkomend voordeel is dat veel mobiele medewerkers niet meer verplicht langs hoofdkantoor moeten passeren met hun gepresteerde uren en dat alleen spaart al heel wat uit qua tijd en geld.

0
Uitgeruste voertuigen
0
Tevreden klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Medewerkers