Plenion, partner van GeoDynamics

Plenion
Stationsstraat 24
9810 Nazareth
Tel.: 09 384 89 00
E-mail: info@plenion.be

Geodynamics & Plenion – Al jaren beproefde integratie van track&trace

Plenion – Belgische ontwikkelaar van ERP en mobiele APP’s – richt zich op technische installatie bedrijven en bouwbedrijven (bouw en infra) met een aangepast oplossingen voor de meeste sectoren.     De focus van Plenion ligt volledig op het gebied van digitalisering van uw administratie.

Als Belgische software ontwikkelaar werken wij vooral voor de Belgische markt en bouwen we aan krachtige oplossingen die u onderscheiden op het niveau van efficiëntie en professionalisme.

  • Complete ERP, CRM, WMS en mobiele toepassing die de weg naar geïntegreerde digitalisering ondersteunen.
  • Integratie met +50 technische groothandels (Electro, HVACR, Technisch materiaal en producten) voor makkelijke aanmaak van producten en continue prijsupdates.
  • Specifieke noden zoals koelmiddelboekhouding (Cooling), zonelijsten (Alarm), samengestelde meetstaten (Infra) – Plenion integreert specifieke noden op vraag van klanten.
  • Van Calculatie – Project – Planning – Facturatie – Service onze “All-in one solution”
  • Integratie met Sharepoint / G-Suite platform/portaal voor vlotte samenwerking met Uw business partners.

Op basis van de integratie van zowel exports en webservices is het mogelijk om werkuren vlot te laten opnemen in Plenion en te koppelen aan de juiste activiteiten.  De integratie laat eveneens toe dat Uw checkin@work registraties ook vlot kunnen gebeuren.

“Vanaf nu kan je de gegevens van onze tijdregistratie koppelen aan de Plenion tool. Werkuren die met behulp van onze software geregistreerd worden, kunnen zo makkelijk in de facturen of projecten opgenomen worden.”

Bezoek de website van Plenion
Tracking auto's
Werktijden verwerken
Analyse erp systeem
0
Voertuigen
0
Klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Enthousiaste medewerkers
0
jaar ervaring
0
oplossingen

Kies GeoDynamics voor een perfect zicht op je voertuigen en op de werkuren van je medewerkers. Track and trace, rittenadministratie tot complexe werkregistratie.