Netropolix, partner van GeoDynamics

Netropolix
Kleinhoefstraat 11/1
2440 Geel
Tel.: 014 21 22 23
E-mail: welkom@netropolix.be

Welkom bij Netropolix, uw betrouwbare partner in IT-dienstverlening. Wij zijn er trots op om ons voor te stellen als toegewijde IT-experts, klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw zakelijke doelen.

Over Netropolix

Netropolix is een toonaangevend IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van stressvrije IT-oplossingen voor bedrijven. “Stressvrij Werken” vormt de kern van onze bedrijfscultuur en dienstverlening.

Bovendien leggen we sterk de nadruk op een persoonlijke aanpak. Bij Netropolix opereren we in kleine teams om te verzekeren dat we u persoonlijk benaderen. Uw tevredenheid staat bij ons bovenaan de lijst van prioriteiten.

Wat biedt Netropolix?

  • Met IT op de Achtergrond bieden we innovatieve oplossingen op vlak van geavanceerde IT-infrastructuur, beveiligingsdiensten en ondersteuning om u te helpen groeien.
  • (Maat)software met onder meer ADMINd, een totaalpakket voor boekhouding, facturatie, stockbeheer en logistieke administratie, dat naadloos samenwerkt met GeoDynamics.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Netropolix voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op om samen de weg naar succes in IT te verkennen.

“Vanaf nu kan je de gegevens van onze tijdregistratie koppelen aan de Netropolix tool. Werkuren die met behulp van onze software geregistreerd worden, kunnen zo makkelijk in de facturen of projecten opgenomen worden.”

Bezoek de website van Netropolix
Tracking auto's
Werktijden verwerken
Analyse erp systeem
0
Voertuigen
0
Klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Enthousiaste medewerkers
0
jaar ervaring
0
oplossingen

Kies GeoDynamics voor een perfect zicht op je voertuigen en op de werkuren van je medewerkers. Track and trace, rittenadministratie tot complexe werkregistratie.