Liemar, partner van GeoDynamics

Liemar

Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

info@liemar.be
T: +32 28 96 55 76

Liemar biedt sinds de oprichting in 1985 bedrijfskundige en ERP-oplossingen voor projectmatig werkende bedrijven in de staalbouw en metaalconstructie. Onze missie is om als partner jouw bedrijf en processen te optimaliseren en samen meer inzicht te creëren. Dat leidt tot meer rust en rendement, zowel bij de ondernemer als bij werknemers. Met het ‘Nieuwe Rendement Denken’ trainen en ondersteunen we onze klanten bij het efficiënter plannen en coördineren van hun projecten. Door de inzet van onze branchespecifieke ERP-software krijgen gebruikers meer grip op hun projecten. En op hun bedrijf! De resultaten zijn logisch: minder kosten en een kortere doorlooptijd. Meer kwaliteit en een hoger rendement.

Blijven verbeteren en innoverenHet succes van onze software hangt af van onze relatie met de branche: de beste ideeën zijn natuurlijk afkomstig van gebruikers in de dagelijkse praktijk. Daarom blijven we altijd onderzoeken en doorvragen. We begrijpen de behoeften van de markt en blijven de beste oplossing bieden.

Samen met onze klanten zijn we continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze oplossingen. Dit doen we omdat we onze klanten keer op keer meer rendement willen helpen behalen. Wij vinden het belangrijk te blijven innoveren en te anticiperen op de groei en ambities van morgen.

Data en business intelligence spelen een steeds grotere rol in bedrijfsvoering. Dat geldt ook voor de staalbouw en metaalconstructie. In combinatie met procesverbetering en -vereenvoudiging (bijvoorbeeld met behulp van lean werken), kunnen onze klanten grote stappen zetten in optimalisatie en het verhogen van hun rendement. Het ontsluiten van data, bijvoorbeeld aan de hand van apps en dashboards, is dan ook een belangrijk onderdeel van onze visie.

Onze oplossingenLiemar is marktleider op het gebied van bedrijfsvoering en ERP-software voor de staalbouw en metaalconstructie in de Benelux. Onze modulaire software LiemarX is ontwikkeld op basis van onze visie op projectgeoriënteerd werken in de staalbouw en metaalconstructie. Je krijgt met onze way of working meer grip op je volledige bedrijfsproces.

Met het gebruik van onze ERP-software LiemarX behaal je meer rendement. Denk daarbij aan geld, tijd en efficiëntie, maar ook zeker aan kwaliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid. Je kiest voor de modules die je nodig hebt en laat achterwege wat je niet gebruikt. Op deze manier blijft je systeem gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Groeit je bedrijf? Dan groeit de software van Liemar gewoon met je mee. Extra modules kunnen eenvoudig worden geïmplementeerd zonder dat hier een lastig traject aan vooraf gaat.

“Vanaf nu kan je de gegevens van onze tijdregistratie koppelen aan de Liemar tool. Werkuren die met behulp van onze software geregistreerd worden, kunnen zo makkelijk in de facturen of projecten opgenomen worden.”

Bezoek de website van Liemar
Tracking auto's
Werktijden verwerken
Analyse erp systeem
0
Voertuigen
0
Klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Enthousiaste medewerkers
0
jaar ervaring
0
oplossingen

Kies GeoDynamics voor een perfect zicht op je voertuigen en op de werkuren van je medewerkers. Track and trace, rittenadministratie tot complexe werkregistratie.