Kresoft, partner van GeoDynamics

Kresoft Systems NV
Mandekensstraat 191
9255 Buggenhout
Belgiƫ

T: +32 52 22 04 52
info@kresoft.be

Ondernemers moeten permanent inspelen op veranderingen.

Om uw doelen nu en in de toekomst te kunnen realiseren is het belangrijk om tijdig en slim in te spelen op deze veranderingen.

Kresoft Systems ondersteuntĀ kleine en middelgrote ondernemingen, die actief zijn in de bouw- of industriewereld, hierbij.
Wij bieden een uniek concept bestaande uit drie kernactiviteiten:Ā OptimalisatieĀ van uw bedrijfsprocessen, het leveren vanĀ betrouwbare, betaalbare en zeer gebruiksvriendelijke ERP software waarin al deze bedrijfsprocessen centraal beheerd worden en het organiseren van opleidingen met betrekking tot onze applicaties.

Het is onze passie om u te helpen bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen.
Hierdoor kunt u uw klanten nog meer aandacht geven.

Ons doel is om uw medewerkers in staat te stellen om prettiger en efficiƫnter te werken Ʃn bijgevolg uw bedrijfskosten te reduceren.

ā€œVanaf nu kan je de gegevens van onze tijdregistratie koppelen aan de Kresoft tool. Werkuren die met behulp van onze software geregistreerd worden, kunnen zo makkelijk in de facturen of projecten opgenomen worden.ā€

Bezoek de website van Kresoft
Tracking auto's
Werktijden verwerken
Analyse erp systeem
0
Voertuigen
0
Klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Enthousiaste medewerkers
0
jaar ervaring
0
oplossingen

Kies GeoDynamics voor een perfect zicht op je voertuigen en op de werkuren van je medewerkers. Track and trace, rittenadministratie tot complexe werkregistratie.