Crodeon, partner van GeoDynamics

Crodeon Technologies
Technologiepark-Zwijnaarde 82
9052 Gent
E: info@crodeon.com
T: +32 (0) 474 09 77 05

Crodeon is dé Belgische partner op vlak van sensormodules en monitoring op afstand.

Op Reporter, onze betrouwbare plug & play sensormodule, bevestig je eenvoudig tot vier verschillende sensoren om je project op te volgen.

Realiseer snel en gemakkelijk je monitoring op afstand met live data registratie. Reporter stuurt automatisch zijn metingen door naar de cloud (Crodeon Dashboard), waar je deze live kunt opvolgen.

Daarnaast kan je ook nog je oude data downloaden en exporteren naar Excel, wat je de mogelijkheid geeft om je processen te analyseren en optimaliseren.

Reporter is mobiel en autonoom. Het systeem werkt zowel op netstroom als een eigen zonnepaneel. Internetverbinding wordt gerealiseerd door middel van een simkaart.

Voor gekoeld transport bieden wij de mogelijkheid om temperatuur live op te volgen en te registreren. Ook op werven helpt Reporter je om je planning te optimaliseren op basis van het weer.

Het weerstation geeft live informatie over temperatuur en neerslag, waardoor je beter weet of bepaalde werkzaamheden mogelijk zouden zijn.

Ook grondwaterniveaumetingen en bronbemaling monitoren wordt een gemak.

Of je nu op zoek bent naar een partner om de data van je bronbemaling te meten of meer te weten te komen over hoe je de planning van je werf optimaliseert, Reporter staat voor je klaar!

Bezoek de website van Crodeon
Tracking auto's
Werktijden verwerken
Analyse erp systeem
0
Voertuigen
0
Klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Enthousiaste medewerkers
0
jaar ervaring
0
oplossingen

Kies GeoDynamics voor een perfect zicht op je voertuigen en op de werkuren van je medewerkers. Track and trace, rittenadministratie tot complexe werkregistratie.