Admin2Win, partner van GeoDynamics

Gentsesteenweg 21
8500 KORTRIJK
T +32 (56) 36 30 20
F +32 (56) 36 30 29
E: info@ets-informatics.be

Admin2Win Business Software by ETS Informatics is onze in eigen huis ontwikkelde administratieve software. Het is een gebruiksvriendelijk en betaalbaar ERP-systeem, met focus op de ambitieuze KMO.

Met de verschillende modules als bouwstenen wordt voor elke klant een softwarepakket op maat samengesteld. Voor een groot gedeelte van onze klanten wordt het systeem opgebouwd rond een sterke projectbeheer.  Binnen de paar klikken heeft de gebruiker altijd en overal een zicht op de stand van zaken per project en heeft hij alle administratieve en digitale info per project binnen handbereik.

De in GeoDynamics geregistreerde tijden kunnen ingelezen worden en worden automatisch toegewezen aan de verschillende projecten ten behoeve van de nacalculatie per project.

‚ÄúVanaf nu kan je de gegevens van onze tijdregistratie koppelen aan de Admin2Win tool. Werkuren die met behulp van onze software geregistreerd worden, kunnen zo makkelijk in de facturen of projecten opgenomen worden.‚ÄĚ

Bezoek de website van Admin2Win
Tracking auto's
Werktijden verwerken
Analyse erp systeem
0
Voertuigen
0
Klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Enthousiaste medewerkers
0
jaar ervaring
0
oplossingen

Kies GeoDynamics voor een perfect zicht op je voertuigen en op de werkuren van je medewerkers. Track and trace, rittenadministratie tot complexe werkregistratie.