Data-Driven software voor de sportwereld

Bij GeoDynamics geloven we in de kracht van digitalisatie om teams te helpen hun doelen te bereiken. In de moderne sportwereld is inzicht essentieel.
Met onze software kunnen sportteams nauwkeurig data verzamelen en analyseren.

GeoDynamics, trotse partner van professionele sportteams

Onze software kan in diverse situaties worden ingezet en biedt elk sportteam unieke voordelen. De mogelijkheid om real-time data te raadplegen is in sport enorm belangrijk en dit is net het sterktepunt van GeoDynamics.

Samen zorgen we voor betere prestaties van de atleten van deze teams:

De kracht van sportdata

Meten is weten.

Teams worden beheerd als een bedrijf waarbij elke uitgave, zowel fysieke energie als financieel, onder de loep wordt genomen.

Sportteams gaan dus steeds meer applicaties en software gebruiken om deze handelingen te registreren en meten. Ook achter de schermen waar de logistieke organisatie vaak evenveel zweetdruppels kost als de sportieve prestatie zelf.

Deze inzichten maken het mogelijk om gerichter in te grijpen, wedstrijdstrategieën aan te passen en de efficiëntie te verhogen.

Voor wie staan we klaar?

Met de juiste software kan elk team de efficiëntie opdrijven. Momenteel werken we al samen met teams in deze sporttakken:

Wielrennen

Tracking in volgwagens tijdens een koerswedstrijd biedt real-time locatie-informatie waardoor snelle reacties op problemen mogelijk zijn, en de coördinatie van rennerondersteuning efficiënter wordt.

Het verhoogt ook transparantie en verantwoording voor sponsoren en race-organisatoren. Dit maakt tracking essentieel voor elk modern wielrenteam.

Teamsporten

Identificatie van bestuurders in vervoersbussen is belangrijk omdat het de veiligheid van de spelers waarborgt, verantwoordelijkheden duidelijk maakt, en efficiënte logistieke planning mogelijk maakt.

Het helpt bij het monitoren van rijgedrag om ongevallen te voorkomen en zorgt voor naleving van rij- en rusttijden.

Rally

Tracking in rallysportauto’s bezorgt beheerders real time locatie-informatie. Dit verhoogt de veiligheid van de coureurs, maakt snelle hulp bij ongelukken of pech mogelijk, en zorgt voor een nauwkeurige tijdwaarneming en routecontrole.

Daarnaast helpt het teams om strategieën te optimaliseren en zorgt het voor transparantie tijdens de wedstrijd.

Ook voor jou staan we klaar

Benieuwd hoe GeoDynamics jouw sportteam kan versterken?

Contacteer ons

Interview wielerploeg

Bora-hansgrohe: “GeoDynamics maakt digitale dagplanning mogelijk.”

GeoDynamics zorgt voor een overzicht van wie wanneer welke voertuig gebruikt. Na het plaatsen van badgelezers in alle voertuig van BORA-hansgrohe, moet iedere bestuurder zich telkens aanmelden om het voertuig te gebruiken.

Dit digitale systeem vervangt de oude dagschema’s en biedt real-time inzicht in de locatie van elk voertuig. Bovendien is elk voertuig uitgerust met een anti-diefstalsysteem dat de beheerder waarschuwt bij een ongeautoriseerde start.

Innovatieve track & trace software voor optimaal wagenparkbeheer en realtime locatie-opvolging

De toekomst van sportprestaties

GeoDynamics streeft er steeds naar om de beste en meest moderne software aan te bieden aan de sportteams. Enkel zo kunnen we er samen voor zorgen dat zij door middel van tijdwinst en databeheer hun energie kunnen stoppen in wat echt telt: de sportprestaties van hun atleten.